Biblioteca Culturala Multimedia

Biblioteca Culturala Multimedia

Biblioteca Culturală Multimedia

 

 

Fundaţia Culturală Ideea Europeană anunţă dezvoltarea și implementarea a două secțiuni noi în cadrul platformei www.bibliotecaeuropeana.ro:

– Sala de lectură virtuală: în care cititorul are posibilitatea de a citi cele mai performante reviste de cultură, cele mai bune cărți, albume de artă, beneficiind de informații privind viața culturală din România și din Europa.

– Biblioteca Europeană digitală este alcatuită dintr-un portofoliu de cărți, reviste, albume de artă etc., disponibile în format digital.

Acest proiect de anvergură își propune dezvoltarea unei secțiuni multimedia – Galeria artiștilor – și extinderea portofoliului de carte digitala cu 300 de titluri, ce vor putea fi accesate gratuit în format digital.

Secțiunea Galeria artiștilor va asigura lărgirea accesului la informație pentru publicul larg, iubitor de cultură, prin accesarea în format multimedia (audio, video, intâlniri online, fotografii) a unor ample fragmente din creația unor importanți artiști români, inclusiv poeți, prozatori, critici și istorici literari, pictori, sculptori, graficieni, regizori, actori și fotografi. În acest sens, vorbim despre diversificarea conținutului biliotecii culturale, atât cantitativ, cât și calitativ.

 

Cei interesați să participe la proiectul Biblioteca Culturală Multimedia pot lua legatura cu instituția noastră.

Fundația Culturală Ideea Europeană
OP-22, CP-113, Sector 1, București
Email: contact@ideeaeuropeana.ro
Proiect cultural finanțat de
Administrația Fondului Cultural Național
 

Sursa: http://blog.ideeaeuropeana.ro/?p=3661

0 comentarii »

Momentan fără comentarii.

RSS feed pentru comentariile la acest articol. TrackBack URL

Leave a comment